Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DEEP HEAT

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DEEP HEAT

Deep Heat

Ømme muskler kan have det med at genere og tage meget fokus og energi. Med Deep Heat kan du få løsnet spændingerne, som måtte sidde i dine muskler, så de igen kan slappe helt af. Der er flere forskellige måder at slippe af med spændingerne på med hjælp fra Deep Heat. Se udvalget af nogle af de mest populære produkter fra brandet her på siden og få hjælp til at løsne spændingerne i kroppen, så du hurtigt kan komme videre med dagen. 

Massage lotion mod ømme muskler fra Deep Heat

Har du ondt i musklerne og vil du gerne have lindring med det samme, så kan du med fordel prøve den skønne massage lotion fra Deep Heat. Produktet er skabt som en roll on, så du let kan påføre den effektive lotion i et jævnt lag. Rul din massage lotion ud der hvor du mærker spændingerne og massér eventuelt efter med hænderne, hvis du ønsker at give dig selv en lille massage samtidig med at du lader produktet virke på huden. 

Varmeomslag til ryg, skuldre og nakke

Har du ømme eller spændte muskler i ryg, skuldre eller i nakken, så kan du foruden ovenstående produkt også få et varmeomslag, som kan hjælpe din krop med at slappe af. Varmeomslaget placeres der på kroppen, hvor du har brug for lindring. Det kan eksempelvis være nakken, ryg, lænd, skuldre eller hvor du ellers mærker en ømhed eller stivhed i musklerne. Varmeomslaget kan hjælpe dig med at blive smertefri i helt op til 16 timer. Varmeomslagene fra Deep Heat er super nemme at bruge og er en fantastisk måde at slippe af med generende spændinger på. 

Med et medlemskab til siden her kan du få de skønne produkter til små priser, så du altid kan have de skønne produkter lige ved hånden, hvis du skulle få brug for hurtig smertelindring. Få de skønne Deep Heat produkter billigt her på siden og få afslappede muskler igen. Vi leverer dine produkter fra brandet inden for 1-2 dage og der er altid gratis fragt hos os. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus