Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DBRAMANTE1928

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DBRAMANTE1928

dbramante1928

I dag er vores smartphones ofte mere end bare telefoner - vi bruger vores smartphones til at udtrykke os, den er en del af os. Det danske livsstilsmærke dbramante1928 har designet en serie håndlavede smartphone covers i læder af absolut højeste kvalitet. Med et cover fra dbramante1928 til din iPhone eller Samsung smartphone, udtrykker du din personlighed på en eksklusiv måde.

Du kan også have din smartphone i et dbramante1928 cover med god samvittighed, fordi brandet lægger stor vægt på social og miljømæssig bæredygtighed i hele fremstillingsprocessen.

iPhone cover fra dbramante1928

Når din iPhone ikke kun er en af ??dine mest dyrebare ejendele, men også en stor del af din personlige stil og dit look, er det vigtigt at dette kan kombineres med den bedst mulige beskyttelse til din iPhone. Covers fra dbramante1928 er lavet i den fineste læderkvalitet på markedet, samtidig med at din iPhone er garanteret den bedste beskyttelse. dbramante1928 iPhone cover kan fås i en række farver og modeller, som alle er opkaldt efter forskellige byer i verden.

Køb billige smartphone covers fra dbramante1928

Luxplus gør det muligt med sit unikke medlemskabskoncept at få ekstra luksus i livet ved at holde priserne nede for vores medlemmer. Bliv medlem af Luxplus og køb eksklusive håndlavede dbramante1928 covers billigt - plus gratis forsendelse.

Lækre lædercovers

Vi har et stort udvalg af covers fra dbramante1928 i forskellige modeller. Foretrækker du for eksempel et cover der kan lukke, så din skærm er fuldstændig beskyttet i tasken? Så har dbramante1928 coveret lige til dig. Hvis du foretrækker et cover der kun er beskyttet på bagsiden, har vi også et stort udvalg af disse. Lædercovers fra dbramante1928 fås i forskellige farver læder, så du kan vælge et nyt efter humør, årstid eller farven på neglene.

Din oplagte dbramante1928 forhandler

Hvorfor tror vi Luxplus er din oplagte dbramante1928 forhandler? Svaret er enkelt: Hvis du er medlem, sparer du mange penge på eksklusive dbramante1928 produkter i forhold til den normale pris, og du får altid fri fragt. Vores sortiment er stort, så vælg dbramante1928 et cover, der passer dig og din livsstil bedst.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus