Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DAX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DAX

Dax
Imperial Dax er et amerikansk firma, som mange nok bedst kender for deres ikoniske hårvoks Dax Wax. Dax har eksisteret i mere end 50 år, og idag kan du finde Dax produkter på hylderne i over 50 lande rundt omkring i verdenen. I 90'erne og begyndelsen af nullerne var der ikke den drengefrisure, som ikke var påført voksen fra Dax. Måske du husker mottoet “There’s no Wax like Dax”.

Dax er dog mere end den populære hårvoks, og hos Luxplus finder du et bredt udvalg af hårprodukter fra Dax. Udvalget byder blandt andet på Dax Wax Super-Neat, som er en hårcreme, der giver håret et let hold. Cremen er god til de fleste hårtyper og frisurer. Derudover kan du finde Dax Neat Waves, som består af 100% lanolin. Voksen giver dit hår det perfekte hold, samtidig med at det tilfører fugt til håret. Voksen består derudover af balsam, som gør håret blødt og skinnende, uden at du får et fedtet resultat. Dax laver også en balsam og conditioner, der er specielt udviklet til at få hårvoksen ud af håret. Dax har også lavet et hårprodukt, der behandler håret fra roden og ud, forskellige slags geléer, olier og pomader. Faktisk er Dax gået så vidt, at de også har lavet en tøjkollektion. Den forhandler vi ikke hos Luxplus, men mon ikke det er muligt at finde frem til den ved at lave en enkelt Google- søgning.

For at opnå de bedste resultater men hårprodukterne,, skal du blot placere den ønskede mængde voks mellem dine håndflader, og dernæst gnide hænderne godt sammen. Varmen vil blødgøre voksen, således at den er nemmere at håndtere. Husk at påføre voksen i tørt eller fugtigt hår. Du kan bruge dine fingerspidser til at forme og skabe den frisure du ønsker.

Dax har et meget farvestrålende udseende, og brandet er letgenkendelig, og er på mange måder et helt unikt brand. Dax kommer i flere forskellige variationer, og det bør derfor være muligt at finde en voks, som passer dine ønsker og hårstil.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus