Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DAVINES

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DAVINES

Davines

Davines er miljøvenlig hårpleje grundlagt i 1983 af familien Bollati i Parma, i Italien. Davines er siden grundlæggelsen blevet et kæmpe stort internationalt hårplejebrand som fremstiller shampoo serier i en meget høj kvalitet. Davines er især kendt for sin anderledes indpakning med shampoo og conditioner i gennemsigtige plastikbøtter der skiller sig ud og virkelig ikke ligner noget andet shampoo brand på markedet.
I starten fungerede Davines som et forskningscenter der udviklede hårpleje baseret på videnskab, indtil de første Davines produkter blev en så stormende succes at Davines måtte sætte al fokus ind på at udvikle flere og flere unikke hårplejeserier.

Populære hårplejeserier fra Davines

Fra Davines er det især hårplejeserierne Love, Momo og Nounou der er blandt de bedst sælgende. Davines hårpleje brandet er i det hele taget kendt for de kreative og anderledes produktnavne som eksempelvis Davines Melu, Dede og Davines Love Curl til krøllet hår.
De nyere Davines serier hedder Davines OI, Authentic og Davines NaturelTech. Disse serier er også blevet taget godt imod af de mange Davines fans verden over. Især serien NaturelTech har et flot, moderne udtryk i sine retro apotekslignende flasker med smukke print som pynter smukt på badeværelset. Det er ikke mærkeligt at denne Davines hårplejeserie er blevet en ny klassiker fra Davines lækre univers. Går du op i at både indpakning og indhold gerne må være lækkert, velduftende og gennemført er det hårplejebrandet Davines du skal se nærmere på.

Professionelle frisørprodukter og shampoo fra Davines

Davines er bygget på videnskabelig forskning og en betænksom tilgang til natur og miljø. De genanvendelige plastikbøtter med shampoo og conditioner fra Davines, understreger brandets bæredygtige og miljøvenlige tilgang og også udvalget af ingredienser tager hensyn til natur og miljø. Oprindeligt blev Davines skabt til professionelle frisører som et eksklusivt salonbrand, men produkterne blev hurtigt så populære at flere og flere forhandlere tog Davines brandet til sig. I dag sælges Davines over det meste af verden og tusindvis af kvinder sværger til de pastelfarvede shampoo, hårkure og balsam i de kendte små palstik spande.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus