Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DAVID RIO SAN FRANCISCO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DAVID RIO SAN FRANCISCO

David Rio San Francisco

David Rio er et amerikansk brand, med hovedkontor i San Fransisco, der om noget har taget chaiverden med storm. Brandet leverer nemlig chai oplevelser ud over det sædvanlige.

Virksomheden blev etableret i 1966, og er stadig markedsledende her 20 år senere. David Rio indsamler lækre ingredienser fra hele verden, og bestræber sig konstant på at udvikle nye produkter og processer. David Rio ønsker kun det allerbedste, hvorfor indpakningen så vidt muligt er genanvendelig. Derudover er produkterne alle nemme at tilberede, glutenfri, uden hydrogenerede olier og trans fedtstoffer.

I dag er David Rios produkter tilgængelige i mere end 45 lande verden over. David Rio stræber efter at være det foretrukne chai brand, der overstiger kundernes forventninger og tilbyder enestående smag og kvalitet. Derudover er det vigtigt for David Rio at give tilbage til det samfund der støtter virksomheden succes.

David Rio chai latte

Til at starte med havde virksomheden fokus på special te, kaffe og tilbehør på japansk, som var her David Rio kom fra. Den første chai “Elephant Vanilla” skulle kun være solgt i Japan, men efterspørgslen andre steder, fik ham til at sælge til USA. Med succesen kom endnu en chai på markedet, “Tiger Spice Chai”, som var en stærkere version, og som faktisk er blevet den chai de er mest kendte for i dag.

Alle produkterne har dyrenavne, da David Rio går meget op i dyrevelfærd, og også støtter mange velfærdsorganisationer.

Chai varianterne fra David Rio består af forskellige lækre og spændende krydderier, såsom kardemomme, kanel, honning, som alle sammen giver den velkendte og lækre smag, som David Rio Chai er kendt for. En anden ting som kendetegner David Rio er, at det er nemt at lave. For at lave en chai the fra David Rio kræver enten varmt mælk eller vand, noget pulver fra din foretrukne chai blanding, og vupti din chai er klar.

Billig David Rio chai the

Her på siden kan du finde vores store udvalg af de ultra populære chai the fra David Rio billigt. Så det eneste du skal tænke på, er hvilken chai du har lyst til i dag.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus