Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CYCLAX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CYCLAX

Cyclax

Cyclax blev grundlagt i slutningen af ​​1800-tallet, hvilket gør virksomheden til et af verdens ældste kosmetikfirmaer. Virksomheden blev grundlagt i England i 1987 af fru Hemming. Efter knap 15 år havde virksomheden et sortiment med op til 40 produkter inden for hårpleje, hudpleje, kropspleje osv. Allerede før første verdenskrig var Cyclax' produkter tilgængelige i store dele af Europa.

Fru Hemmings søn Gery overtog virksomheden i de tidlige 1920'ere. Han sørgede for, at virksomheden blev etableret i blandt andet USA. I forbindelse med dette begyndte Cyclax at etablere skønhedssaloner overalt i verden.

I begyndelsen af ​​1960'erne modtog virksomheden den ekstremt prestigefyldte titel "Royal Warrant of Appointment". Prinsesse Elizabeth II var en trofast bruger af Cyclax, hvilket til sidst førte til, at Cyclax blev udnævnt til hofleverandør.

Indtil 1970'erne var Cyclax et familieejet selskab. I dag har virksomheden en anden ejer, men produkterne udvikles og produceres stadig i England. Som tidligere består en betydelig del af produkternes indhold af naturlige ingredienser.

Hudpleje og sæbe fra Cyclax

Cyclax har i dag et sortiment, der inkluderer de fleste ting i hudplejekategorien. Her finder du body scrubs, ansigtscremer, bodylotions, håndsæbe og meget mere. Alle produkter er pyntet med det engelske hofleverandørstempel, der minder om virksomhedens lange historie, erfaring og dedikation.

Produkterne er beriget med naturlige, nærende ingredienser, såsom aloe vera, kakaosmør og jojobaolie. Disse ingredienser nærer din hud og holder den fugtig. Derudover kan du vælge mellem en række dufte, inklusiv forfriskende lavendel og frugtagtig abrikos.

Ud over kvalitetsingredienser og en behagelig duft kan du nyde produkter, der er tro mod dens historie og tradition. Hvert produkt fremstilles med utrolig stolthed og respekt for de gamle principper sammen med en innovativ tilgang.

Billig hudpleje fra Cyclax

Fra Cyclax får du hudplejeprodukter af høj kvalitet baseret på over 130 års erfaring og tradition. At virksomheden har haft succes så længe, skyldes kun en ting: at produkterne er rigtig gode. På denne side har vi samlet vores udvalg af populære Cyclax produkter til rigtig gode priser. 

Vælg Cyclax næste gang du køber håndsæbe eller ansigtscreme, og forstå, hvorfor Cyclax er et af verdens ældste kosmetiske mærker.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus