Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CUTRIN

Cutrin

Brandet Cutrin har stor erfaring og ekspertise, hvad angår nordisk hår. Da vi her i norden lever i et meget omskiftelig klima kan dette påvirke vores hår og særligt hovedbund en hel del. Cutrin har derfor udviklet en række produkter, som henvender sig specifikt til det skandinaviske hår, for at give håret den skræddersyede pleje som det behøver. 

Fri for skæl og irriteret hovedbund med Cutrin Bio+ 

Ofte når vi tænker hårpleje, så tænker vi umiddelbart kun på hårets længder, men hovedbundens ve og vel er mindst lige så vigtig at pleje for at opnå et stærkt og flot hår. Med Cutrin Bio+ Soothing Care kan du nemt give din hovedbund, den pleje som den behøver for at blive skælfri. Serien indeholder blandt andet produkter, som aktivt går ind og tilfører næring til hovedbunden. Udover Soothing Care serien har Cutrin Bio+ også udviklet Anti-Dandruff Care serien, som er udviklet specifikt til at bekæmpe skæl. 

Cutrin Bio+ Hair Strength til kvinder 

Har du som kvinde oplevet at miste en del af dit hår i en tidlig alder, så har Cutrin udviklet serien Hair Strength, som vil hjælpe dit hår med at komme tilbage i topform igen. Serien hjælper håret med at genvinde sin styrke, som har en positiv indvirkning på hårets vækst. 

Cutrin Bio+ Hair Energy til mænd 

Hair Energy er en hårplejeserie udviklet specielt til mænd, som ligeledes kvinder også kan opleve hårtab. Hårtab kan være følsomt at gå igennem, da mange af os tillægger håret stor betydning i forbindelse med vores identitet og selvtillid. Hjælp derfor dit hår på vej med produkter, som er udviklet specielt med det formål at hjælpe både hår og hovedbund godt på vej, så håret igen kan fremstå stærkt med mere volumen. 


Tjek vores Cutrin produkter ud her på siden og find netop de produkter, som passer til dine behov om du er mand eller kvinde. Oplev at håret genvinder sin styrke, bliver fri for skæl og sætter gang i hårets vækst med de effektive produkter fra Cutrin. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus