Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CUTEX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CUTEX

Cutex

Cutex har været stærk på markedet inden for neglepleje siden 1911. Først og fremmest har Cutex skabt sin succes ved at producere neglelakfjerner som er effektiv til at fjerne neglelak, men som mange måske ikke ved, har Cutex også skabt flere neglelak serier gennem tiderne.
Hypen omkring Cutex neglelakfjerner har helt naturligt bredt sig til hele verden og efterspørgslen på den gode neglelakfjerner fra det store brand er kun blevet større og større.
Cutex var det første brand i verden som skabte en flydende neglelakfjerner og det klart at de mange års effektivisering og testing, har gjort Cutex til eksperter når det kommer til neglepleje og neglelakfjerner.

Det unikke ved Cutex neglelakfjerner er at den effektivt fjerner selv den mørkeste og kraftigeste neglelak, men også at den indeholder en styrkende formular som plejer og beskytter neglene. Når du fjerner din neglelak med en Cutex neglelakfjerner, renser du dermed ikke kun neglene, men forstærker dem og beskytter dine sarte neglebånd.
Hvert eneste af de populære Cutex negleprodukter indeholder vitaminer og proteiner som giver sundere og stærkere negle. Men Cutex neglelakfjerner er også kendt for at fjerne neglelak dobbelt så hurtigt som andre neglelakfjernere på markedet. Det er derfor ikke mærkeligt at Cutex popularitet kun er vokset og vokset gennem årene.

Acetonefri neglelakfjerner

Er du vild med lakerede negle og storforbruger af neglelak er det også en god ide at tænke over hvordan du mest effektivt fjerner neglelakken igen uden at skade hænder og negle. Med en Cutex neglelakfjerner træffer du selv bevidst et valg om hvilken type neglepleje du ønsker for dine hænder. Cutex Strengthening nail polish remover er til dig som ønsker stærkere negle, Cutex nourishing neglelakfjerner er til dem som ønsker en skånsom neglelakfjerner der plejer negle og neglerødder, eller cuticle som disse også kaldes, og hvis du ønsker en neglelakfjerner uden acetone har Cutex også lavet flere acetonefri neglelakfjernere som er særligt velegnede til kunstige negle.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus