Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CUSSONS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CUSSONS

Cussons

Står du og mangler nogle skønne håndsæber til dit hjem, som ikke skal koste en formue, så er de herlige sæber fra Cussons helt sikkert lige noget for dig. Her på Luxplus forhandler vi forskellige varianter af de skønne sæber, så du kan få lige præcis den variant  du bedst kunne tænke dig. Ovenikøbet er der mange penge at spare, hvis du køber din håndsæbe gennem Luxplus med et medlemskab. Prøv det, du får de første 30 dage helt gratis. 

Billige håndsæber fra Cussons

Når du køber håndsæber fra Cussons kan du få sæber i flydende form eller som en fast sæbebar. Den flydende sæbe kommer i en praktisk pumpeflaske, der gør det nemmere at dosere sæben. Sæben er samtidig hygiejnisk at bruge, da du ikke er i kontakt med andet end den sæbe du skal bruge pr. gang, i det du pumper den mængde sæbe imellem hænderne som du finder passende til hver håndvask. De skønne flydende formler indeholder antibakterielle ingredienser, der sørger for at minimere antallet af bakterier på dine hænder. Det er derfor på alle måder en super hygiejnisk sæbe som du kan bruge i både køkkenet og på badeværelset.  

Sæbebar fra Cussons 

Cussons sæbebarer består af en lækker cremet konsistens så snart den kommer i kontakt med vand. Det er derfor en yderst behagelig oplevelse at bruge de skønne sæber til at vaske hænderne rene, da de vil efterlade huden ren, med en frisk klassisk sæbeduft. Huden vil derudover ikke føles tør, men tværtimod lækkert fugtet af de gode ingredienser som der befinder sig i sæben. Den skønne cremede sæbe kommer i en pakke med hele fire skønne sæbebarer, så du har sæbe til det næste lange stykke tid. Sæben indhyller hænderne i den lækre konsistens og er en skøn sæbe at bruge i det daglige. 


Vil du spare mange penge på en dagligdagsvare som håndsæbe, så er det en stor fordel at købe dem du har brug for her på siden, da du kan få den skønne udvalg her på Luxplus til super små priser. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus