Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CURA-HEAT

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CURA-HEAT

Cura-Heat

Smerter i muskler og led er helt sikkert noget vi alle oplever med tiden før eller siden. Smerterne kan skyldes mange ting. Måske du oplever smerterne fra en tidligere skade, overanstrengelse af kroppen, smerter i forbindelse med din menstruation eller noget helt fjerde. Uanset hvad dine smerter måtte skyldes finder du her på Luxplus en række produkter, som kan hjælpe dig med at lindre disse ubehagelige og hæmmende smerter som du oplever i kroppen. Med Cura-Heat kan du hjælpe dine muskler og led med at slappe af, hvilket er tricket for at få smerterne til at aftage. Cura-Heat er eksperter i, at skabe varmeomslag, som afgiver varme til kroppen, der hjælper eventuelle spændinger med at falde til ro, så du kan slappe af i din krop og føle dig godt tilpas igen. 

Varmeomslag til ryg og skuldre

Rigtig mange mennesker oplever dagligt, eller ofte, at have ondt i ryg eller skuldre. Smerter på disse dele af kroppen kan være enorm hæmmende i det daglige, da det kan være begrænsende at bruge kroppen, når smerterne opstår på netop disse områder. Vil du gerne undgå at tage smertestillende, så kan du med fordel bruge de fantastiske varmeomslag fra Cura-Heat, som vil hjælpe med at fjerne smerterne lokalt. Cura-Heat har skabt en række forskellige varmeomslag som fastsættes der på kroppen, hvor du mærker smerten. Ved hjælp af varmen som afgives fra varmeomslaget kan muskler og led slappe af og vil derfor efter lidt tid ikke gøre ondt. Varmeomslagene kan endda hjælpe dig med at holde smerterne for døren i helt op til 12 timer. 

Slip af med menstruationssmerter

Er du en af de kvinder, der bliver ramt af smerter hver gang din menstuation kommer, så lad Cura-Heat hjælpe dig. De skønne varmeomslag kan nemlig bruges på både mave og lænd, som er nogle af de typiske steder, hvor en kvinde mærker til sine menstruationssmerter. Med de skønne varmeomslag kan du hurtigt komme af med den ubehagelige følelse i kroppen, som kan føles både smertefuld og enormt begrænsende. De effektive varmeomslag fra Cura-Heat kan nemt gemmes under tøjet, så de ikke er iøjnefaldende og vil kunne holde dig fri for smerter i op til 12 timer. Så oplever du smerter fra underlivet eller lænd og ryg hver gang din menstruation kommer, så lad Cura-Heat hjælpe dig, så du kan undgå de månedlige gener. 

Se udvalget af Cura-Heat produkterne her på Luxplus og find det varmeomslag, som passer bedst til din krop og det behov du måtte have for smertelindring. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus