Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CRISTIANO RONALDO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CRISTIANO RONALDO

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo… Man behøver ikke sige mere egentlig. Men hvis der nu skulle sidde nogle der på en eller anden måde aldrig har hørt om ham, så lad mig præsentere ham ordentlige for jer. Cristiano Ronaldo er fodboldspiller, eller måske mere passende fodboldstjerne. Han startede for Manchester United som 18-årig, hvor han sidenhen er gået hen og blevet kendt, ikke kun for sit store talent på fodboldbanen, men også sit storcharnerens smil og drengerøvsattitude. Han er en af de bedst betalte fodboldspillere i verden, og tjener over 1 million om dagen hos Real Madrid, hvor han pt. hører hjemme. Udover at være knaldhamrende god til fodbold, er Cristiano Ronaldo blevet et brand, og et meget succesfuldt et af slagsen. Han har blandt andet lavet strømper, undertøj og været med i diverse reklamer.

Derudover har Cristiano Ronaldo produceret en duft linje ved navn Legacy, og det er den vi har her hos Luxplus. Linjen bærer præg af Cristianos charme og stil, som er tidsløst og maskulint i et flot og lækkert design. Duftnoterne i parfumen er præget af maskulinitet, luksuriøsitet og passer perfekt på en professionel sportsudøver. Top noterne består af en kombination af grøn æble, kanel og lavendel. Mellem noterne er cedertræ og rosmarin og udgør sammen nogle aromatiske toner af salvie. Basen består af patchouli, ambra og røget sandeltræ.

Cristiano Ronaldo har gået meget op i produktionen af hans parfume, da det længe har været et mål for ham at producere sin egen parfume linje. Derfor er luksuriøsitet, lækkerhed og maskulinitet ikke til at tage fejl af. Parfumen dufter af rigtig mand og flasken er så flot at man har lyst til at have den stående fremme derhjemme.

Udover at vi har hans parfume Legacy Eau de toilette i 30 ml, 50 og 100 ml, så har vi også en deostick, så det også er muligt at dufte af Cristiano Ronaldo under armene. Og måske du også bliver en bedre fodboldspiller af at benytte hans produkter… Who knows. Det er vel et forsøg værd
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus