Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CREST

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CREST

Crest

Smukke tænder og et sundt tandkød har meget at sige om dig og din sundhed generelt. Et hvidt smil signalerer at du passer på dig selv, går op i din selvpleje og hygiejne, hvilket vil være til din fordel i mødet med nye mennesker. Øjne og mund er oftest det vi som mennesker ligger meget mærke til hos andre og vi vil vel alle gerne gøre et godt indtryk? Dine tænder skal naturligvis ikke blot se flotte ud, men også være sunde, da de skal holde resten af livet. Det er derfor vigtigt at du dagligt børster dine tænder i en tandpasta som du kan være sikker på gør det bedste for dine tænders sundhed og udseende. Med Crest kan du få en fantastisk mild tandpasta, som vil tilføre dine tænder den beskyttelse de har brug for, men samtidig også en opfriskning af hele munden. Se udvalget af Crest tandpasta her på siden og find den variant som du vil forkæle dine tænder og tandkød med.

Billig tandpasta fra Crest

Tandpasta er noget vi har brug for hver dag og er derfor et produkt vi altid har i husstanden. Da det er et produkt vi skal købe om og om igen, er det belejligt at kunne få fingre i en effektiv tandpasta, som ikke koster alt for mange penge, så vi kan få råd til meget mere af alt det sjove. Med Crest er du sikret et skønt produkt, som ovenikøbet kan fås til en lille pris. Har du medlemskab til Luxplus kan du endda spare yderligere på Crest tandpasta, hvilket er en af de unikke fordele, der er at hente med et medlemskab til siden. 

Crest tandpasta er perfekt til den daglige vedligeholdelse af både tænder og tandkød og anbefales at bruges dagligt - gerne to gange om dagen, både morgen og aften. For at du kan få det mest mulige ud af din Crest tandpasta, er det vigtigt at du børster dine tænder efter den rette anvisning. Brug derfor gerne 2 minutter på at børste tænder både morgen og aften, så du kan være sikker på, at de dårlige bakterier bliver børstet væk fra både tænder og tandkød. Børst gerne i roterende bevægelser, så din Crest tandpasta kan blive ligeligt fordelt mellem alle tænder og på den måde sikre at der bliver fjernet så meget plak, bakterier m.m som overhovedet muligt. 

Vil du spare penge på din tandpasta og samtidig vide dig sikker på, at du får et fantastisk produkt til pengene, så kan du med fordel købe Crest tandpasta, som vil passe godt på både tænder og tandkød. Bestil Crest tandpasta fra Luxplus allerede i dag. Vi leverer lynhurtigt! 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus