Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

COTY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

COTY

Coty

Trænger du til lidt nye dufte som du dagligt kan nyde godt af, så burde du se nærmere på brandet Coty. Her på Luxplus finder du lidt forskellige produkter fra det skønne brand, som hurtigt kan tilføre dig en dejlig duft som du med stor sandsynlighed, vil få en masse komplimenter for. Blandt sortimentet her på Luxplus er der både parfumer at finde samt body mists, som hurtigt kan friske din hud op og efterlade dig fantastisk velduftende. 

Billige Body mist’s fra Coty

Når du er på farten kan det være rigtig rart lige at have en god duft med i tasken, så du hurtigt kan friske huden op med et skønt strejf af friske noter. De skønne body mist’s giver blandt andet din hud en duft af roser, fersken, vanilje, jordbær og jasmin, som fjerner enhver dårlig lugt og erstatter den med en friskhed som ikke er til at modstå. En body mist fra Coty giver dig lige nøjagtig den mængde duft du har brug for, da den hverken er for svag eller for stærk i sin intensitet. Det er derfor et herligt produkt som du kan bruge op til flere gange på en dag, uden at komme til at virke over parfumeret. 

Parfume fra Coty 

Exclamation fra Coty er en skøn duft til kvinder. Duften åbner op med herlige noter af blandt andet citrus, abrikos og fersken. Parfumens hjertenoter består en herlig symfoni af jasmin, heliotrop, rose og liljekonval og afsluttes med de skønne basenoter som er udvundet af sandeltræ, musk, amber og kanel. Alle ovennævnte duftnoter skaber tilsammen et perfekt sammenspil af herlige dufte, som du helt sikkert vil opleve der vil give dig nogle komplimenter med på vejen. 


Er du på jagt efter den perfekte duft, så er Coty en rigtig god mulighed for dig, som leder efter feminine dufte, der dog stadig indeholder kant og karakter. Bestiller du dine produkter fra Coty her på Luxplus inden klokken 15.00 kan du have dem foran din dør allerede dagen efter. Nemmere bliver det næsten ikke at få fat i fantastisk, velduftende parfumer og body mist’s.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus