Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

COSSY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

COSSY

Cossy

Med produkter fra Cossy kan du få stort set alt det du skal bruge til den daglige pleje af både hud og hår. Eksempelvis kan du få plejende conditioner og shampoo, som passer godt på dit hår og vasker det perfekt rent uden at forstyrre, hverken hårets eller hovedbundens naturlige fugtbalance. 

Billige produkter fra Cossy på Luxplus

Udover de skønne hårplejeprodukter, finder du også mange forskellige produkter såsom face wash, øjencreme, ansigtsmaske, natcreme og meget andet. Med Cossy får du super god kvalitet for super fordelagtige priser, så du kan få råd til alt det du har brug for inden for selvpleje af både hud og hår. 

Naturlig hudpleje og hårpleje fra Cossy 

Udover de skønne produkter til ansigtet og håret kan du også købe en plejende fodcreme og håndcreme fra Cossy. Du kan med brandet på den måde få råd til det hele og pleje dig selv fra top til tå. Tag eksempelvis en dag ud af kalenderen, hvor du bruger de mange produkter fra Cossy til at pleje dig selv og på den måde skabe de bedste rammer for et hjemme spa, hvor du kan trække stikket og glemme alt hverdagens stress og jag. Med de skønne Cossy produkter vil du nemlig kunne komme helt ned i gear, når du mærker produkternes skønne effekt på både hud og hår. 


Cossy produkterne består alle af naturlige ingredienser, som er med til at tilføre din hud og dit hår pleje og beskyttelse. Du vil uden tvivl kunne mærke en herlig effekt af produkternes skønne ingredienser, når først du får taget hul på dem. Er du i forvejen ikke bekendt med Cossy, har du uden tvivl fundet dig en ny favorit, når først du har givet hele kroppen en skøn behandling med de forskellige produkter. 


Bestiller du dine Cossy produkter her på Luxplus bliver de sendt lige til din dør lynhurtigt. Bestiller du produkterne inden klokken 15.00 kan du nemlig have dine Cossy produkter foran hoveddøren allerede den efterfølgende dag. Meget nemmere bliver det vist ikke at handle fantastiske plejeprodukter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus