Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

COSMOS CO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

COSMOS CO

Cosmos Co

Cosmos Co. er rene naturprodukter til personlig pleje og madlavning baseret på princippet om gode råvarer og rene ingredienser. Alle produkterne er produceret i Marokko og er af højeste kvalitet. Cosmos Co. er særlig kendt for deres Argan Olie, som stammer fra Argan træet og er kendt for sine helende og plejende egenskaber, blandt andet til brug på huden og som pleje til håret. Sæberne fra Cosmos Co. har en base af olivenolie i høj kvalitet som ikke udtørrer, men derimod fugter huden og gør hænderne dejligt bløde. Er du til naturlig hudpleje og virksomme produkter uden problematisk kemi er Cosmos Co. et super bud på dine nye yndlings produkter.

Billige produkter fra Cosmos Co. på Luxplus

Med Cosmos Co. kan du få et hav af skønne produkter, som kan tilfører din hud fantastisk pleje. Har du tørre hænder i den kolde vinterperiode, kan du få en lækker og nærende håndcreme fra brandet, som vil hjælpe dine tørre hænder med at komme i balance igen. Fra Cosmos Co. kan du blandt andet få skintonic, aftersun, en lang række plejende olier, sæbe, fugtighedscreme og meget andet. 

Gaveide til hende 

Vil du pleje din hud med skønne naturlige kvalitetsprodukter, så kan du få rigtig mange af de produkter du har brug for i hverdagen, som du vil kunne nyde at bruge gang på gang. Produkterne fra Cosmos Co. er ydermere fantastiske at bruge som en gave til en du har kær som du føler, trænger til lidt ekstra forkælelse. 


Med et medlemskab til siden her kan du få rigtig mange skønne produkter både til dig selv og en du holder af. Er du ivrig efter at få fat i de skønne Cosmos Co. produkter kan du med fordel bestille produkterne inden klokken 15.00, så du kan have dem foran din dør allerede dagen efter. Nemmere bliver det ikke at shoppe sine favorit beauty produkter. Se udvalget igennem og køb de produkter du ikke kan undvære til en god pris. 


Rigtig god shoppelyst med Cosmos Co

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus