Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

COOLA

Coola PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

COOLA

Coola

Coola er et amerikansk brand, der producerer økologisk solcreme uden unødvendige tilsætningsstoffer. Serien inkluderer ikke kun den traditionelle solcremer, men også after suns, selvbrunere, cremer med spf og meget mere. Mærkets produkter er inspireret af den californiske livsstil. Brandets grundlæggere, der er surfere og fra den solrige delstat Californien, havde oplevet de alvorlige konsekvenser, som for meget sol kan have på en ubeskyttet hud. De besluttede derfor at udvikle økologiske solcremer, der ville være lige så gode for huden, som for miljøet.

Økologisk solcremer fra Coola

De fleste af Coolas produkter indeholder mindst 70% økologiske ingredienser, der er rige på antioxidanter, f.eks. plankton, alger og hindbærfrøolie. Disse antioxidanter beskytter huden mod for tidlige tegn på aldring. Derudover er produkterne rige på vitaminer og essentielle fedtsyrer, der nærer huden og giver den en smuk glans.

Naturligvis betyder produkternes høje indhold af naturlige ingredienser, at der ikke anvendes traditionelle ingredienser, eller ingredienser der potentielt kan irritere huden. Det du ikke ønsker på din hud og det der ikke er godt for miljøet, er fjernet fra Coolas produker. Det drejer sig blandt andet om parabener, GMO'er og oxybenzone. Alle solcremer beskytter mod solens skadelige UVA og UVB stråler. Alle produkter er desuden klinisk testet og godkendt.

Sådan bruger du Coola solbeskyttelse

Coolas mål er at skabe så sund solcreme som muligt uden at gå på kompromis med din aktive livsstil. Solbeskyttelse kan bruges hver dag for at passe på huden, og beskytte den mod sygdomme, der er relateret til direkte eksponering af sollys. Daglig brug af Coolas produkter sikrer en bekymringsfri rutine med multifunktionelle og økologiske formler. 

På trods af den høje andel af økologiske og naturlige ingredienser har det lykkedes mærket at skabe solbeskyttelse, hvor duft, struktur og effektivitet er i højsædet. Mærkets “farm to face” filosofi sikrer, at produkterne altid produceres med de mest friske og mest effektive økologiske ingredienser.

Det er ikke kun en skyfri himmel med en stærk eftermiddagssol, der giver anledning til at bruge ​​solcreme. Solens skadelige UV-stråler kan let trænge igennem skyerne. Doseringen af ​​solbeskyttelse varierer selvfølgelig afhængigt af solens intensitet. Hvis du er i direkte sollys, anbefales det, at du anvender cirka en valnødde størrelse af Coolas solcreme. Den dækning holder i ca 1-1,5 time, så husk at påføre solcremen regelmæssigt, hvis du opholder dig ude i solen i lang tid.

Solbeskyttelse som spray og creme 

Det brede produktsortiment inkluderer både solsprays og solcremer. Du kan vælge mellem en række solbeskyttelsesfaktorer - alt efter hvad der passer til din hud og solens kraft. Coola giver solbeskyttelse til hele kroppen - også læberne!

Hos Luxplus er vi glade for at kunne tilbyde dig de økologiske solcremer fra Coola. Hvis du holder af dyrene, naturen og din egen hud, er Coola helt klart valget for dig. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus