Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CONTIGO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CONTIGO

Contigo

Contigo er en del af organisationen Kambukka, som sælger og markedsfører innovative og trendy brands i Europa, Mellemøsten og Afrika. Contigo udvikler en række funktionelle, innovative og miljøvenlige termokrus og drikkedunke, som altid er gode at have med på farten. Der er både gjort meget ud af designet på de forskellige drikkedunke og termokrus, og der har samtidig været fokus på, at de er robuste, og kan klare en travl hverdag på farten.

Contigo er miljøbevidste, og produkterne er BPA-fri, af høj kvalitet og innovative.

Drikkedunke og Protein shakers

Contigo har sørget for, at der er noget for enhver smag, når det kommer til drikkedunke. De har både lavet små drikkedunke, du kan have med på farten, og mere avancerede udgaver, som endda har en karabinklips, hvis man er ude og klatre. De har derudover designet drikkedunke til børn

Drikkedunkene fra Contigo kan åbnes og lukkes med en hånd, som gør at de er gode at have med på farten. Det er ydermere muligt at vælge om man ønsker en drikkedunk med eller uden sugerør.

Contigo har også et stort udvalg af protein shakers, lige til at tage i tasken på vej til træning. De findes både i sort, hvis man ønsker en lidt anonym farve, og i pink og blå, hvis man er til den slags farver. Super fine og nemme at have med.

Termokrus to go

Contigo er især kendte for deres termokrus, som er perfekte at have med på farten. Termokrusene er drypfri, og holder kaffen eller teen varm, både når du er ude i naturen, i bilen eller på kontoret.

Termokrusene kommer i mange forskellige former, farver og størrelser, kan åbnes og lukkes med en hånd, og er nemme at gøre rent. Termokrusene er lavet af rustfrit stål med vakuum, så du er sikret at dine drikkevarer holder sig varme i op til 5 timer, og ved kolde drikke op til 18 timer. Med et termokrus fra Contigo er du garanteret et termokrus der holder tæt.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus