Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

COMPEED

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

COMPEED

Compeed

Compeed er et brand som mange af os kender og holder meget af. Når vi køber nye sko, kan mange af os opleve at få vabler eller ligefrem ligtorne, som kan være en rigtig ubehagelig oplevelse, når nye sko skal gåes til. Derudover døjer mange ligeledes med forekomsten af forkølelsessår, som kan opstå i forbindelse med stress, nedsat immunsystem, træthed, forkølelse osv. Forkølelsessår kan udover at være en ubehagelig omgang også være ekstremt hæmmende for mange. Heldigvis er der hjælp at hente med Compeed, da brandet har sørget for at skabe effektive løsninger, som effektivt bekæmper ovenstående gener. 

Plastre til forkølelsessår fra Compeed 

Har du problemer med forkølelsessår, så prøv de effektive og unikke plastre fra Compeed. Plastrene virker forseglende på sårområdet, og hjælper derfor huden med at opretholde et optimalt fugtniveau samtidig med at de afviser vand og bakterier, som kan føre til infektion. Plastrene virker enormt effektivt grundet den tilsatte gelé, som findes i plastrene. Geléen består af det unikke hydrokolloid-075-partikler. Geléen fungerer som et helende serum, der hjælper med at hele såret. 

Compeed plastre til fødder 

Oplever du ofte, at der opstår ubehagelige vabler på dine fødder, når du køber nye sko eller har haft høje hæle på en hel aften, så sørg for at have en pakke Compeed vabelplaster med i tasken, så du altid har hjælpen lige ved hånden. Vabelplastrene fra Compeed er ikke som alle andre plastre. Alle plastrene er en form for geléplastre, som beskytter huden mod slid. Du vil derfor opleve øjeblikkelig lindring, når plastrene påføres. Det vil føles som om huden får et ekstra beskyttende lag, som derfor gør huden mere modstandsdygtig over for slid fra fodtøj. Så skal du gå et par sko til, på vandretur eller danse natten væk i byen i høje stiletter, så hav en pakke Compeed vabelplaster med dig, så du er sikret komfort hele dagen eller natten igennem. Vi anbefaler ikke, at man klipper i plastrene fra Compeed, men i stedet sørger for at få købt den størrelse plaster, som passer til netop dit behov. Du kan få en række forskellige plastre både til hæle, tæer eller knyster, så du kan være sikker på at finde det plaster, som matcher dit behov. 


Find dine yndlings plastre fra Compeed her på Luxplus til små priser.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus