Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

COMFORT

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

COMFORT

Comfort

Comfort var det første skyllemiddel i Storbritannien, og så dagens lys i 1969. Brandets kærlighed til blødere vasketøj blev hurtigt spredt, og i dag kan du finde Comfort i Europa, Asien, Latinamerika og Mellemøsten. I dag er Comfort et meget kendt mærke i vaskepulververdenen og i de danske husstande, hvor det er elsket for at gøre tøjet blødt og duftende. Måske du kan huske lugten af ??Comfort fra din barndom?

Skyllemiddel fra Comforts

Selvom blødhed er en prioritet for Comfort, er det endnu mere vigtigt for dem at sørge for, at vasketøjet dufter godt. For at kunne tilbyde flere fordele end blødhed og velduftende vasketøj, sørger Comfort også for, at at tøjet bliver antistatisk. De anti-bakterielle fordele, som Comfort har udviklet senere, har også vist sig at være en stor succes. Comfort har en bred vifte af produkter med mange forskellige fordele, det gælder bare om at finde det skyllemiddel der passer til din smag.

Lækre dufte i skyllemiddel fra Comfort


Hvis du går meget op i at dit vasketøj skal dufte godt, har Comfort din ryg. Der er nemlig mange forskellige duftvarianter at vælge imellem. Comfort bruger æteriske olier og samarbejder med parfumeeksperter for at skabe mindeværdige kombinationer, der samtidig kan holde længe.

Få tøjet til at holde længere med skyllemiddel

Det handler ikke kun om, at dit tøj skal være blødt og velduftende, når du bruger Comforts skyllemiddel. Det har også andre fordele for dit vasketøj. Comforts skyllemiddel forlænger levetiden af ??dit tøj, blandt andet ved at reducere strygningstiden. Når du bruger skyllemiddel, bliver dit tøj mindre krøllet, når det tørrer, og det forbedrer måden jernet stryger tøjet på. Dermed reducerer det slid, hvilket betyder, at tøjets forventede levetid vil være længere. Comforts skyllemiddel er med til at åbne op for stoffets struktur, som gør at tøjet er mere åndbart, som hjælper på, at huden kan ånde, hvorfor sveden ikke bliver i tøjet. Vi bruger meget tid og penge på at forkæle vores hud, så hvorfor ikke gøre det samme med det tøjet? Skyllemiddel glatter fibrene, hvilket forhindrer stivhed og gør dit tøj mere behageligt at have på. Med Luxplus Comfort skyllemiddel kan dine tøj både dufte godt og være behageligt til billige penge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus