Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CLUBMASTER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLUBMASTER

Clubmaster
Clubmaster solbriller er højeste mode lige nu. Du kan ikke gå igennem sommeren uden et par super smarte og billige Clubmaster solbriller der er den ultimative mode accessory til ferien, stranden, sommerfesten eller et moderne hverdagslook.
Vores billige Clubmaster solbriller findes i mange super fede unisex modeller der kan bæres af alle. Prøv dig frem og find din favorit mellem de mange forskellige farver stel og glas.
De populære Clubmaster solbriller er stilsikre klassiske solbriller som ofte bæres af de største kendisser og modeikoner. Stellets smarte retro design og høje kvalitet sikrer dig et gennemført og stilet fashion look.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus