Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CLUBMASTER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLUBMASTER

Clubmaster
Clubmaster solbriller er højeste mode lige nu. Du kan ikke gå igennem sommeren uden et par super smarte og billige Clubmaster solbriller der er den ultimative mode accessory til ferien, stranden, sommerfesten eller et moderne hverdagslook.
Vores billige Clubmaster solbriller findes i mange super fede unisex modeller der kan bæres af alle. Prøv dig frem og find din favorit mellem de mange forskellige farver stel og glas.
De populære Clubmaster solbriller er stilsikre klassiske solbriller som ofte bæres af de største kendisser og modeikoner. Stellets smarte retro design og høje kvalitet sikrer dig et gennemført og stilet fashion look.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.