Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CLIPPER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLIPPER

Clipper
Clipper er et temærke der bærer Fairtrade mærket og kun bruger naturlige ingredienser i deres økologiske teblends. Clipper har en teblanding til ethvert humør, uanset om man er til frugt- urte- eller grøn te. Clipper producerer desuden også fairtrade kaffeblandinger, der findes i en malet og en instant version. Begge med en naturlig aroma der vil glæde enhver kaffeelsker som også sætter pris på produktets historie og oprindelse.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.