Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CLIPPER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLIPPER

Clipper
Clipper er et temærke der bærer Fairtrade mærket og kun bruger naturlige ingredienser i deres økologiske teblends. Clipper har en teblanding til ethvert humør, uanset om man er til frugt- urte- eller grøn te. Clipper producerer desuden også fairtrade kaffeblandinger, der findes i en malet og en instant version. Begge med en naturlig aroma der vil glæde enhver kaffeelsker som også sætter pris på produktets historie og oprindelse.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.