Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CLIN

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLIN

Clin

Når du skal rengøre dit hjem, er det altid ideelt at have nogle rengøringsmidler inden for rækkevidde, som kan hjælpe dig med at gøre rengøringen lidt lettere. Med mærket Clin får du en række skønne og effektive rengøringsmidler, som kan hjælpe dig med at fjerne selv den hårdføre snavs på spejle, vinduer og glas. Du kan med Clin derfor være helt sikker på at du får en fuldkommen gennemført og tilfredsstillende rengøring, som får alle materialer af glas og spejle til at skinne om kap med solen. 

Clin, billig glas- og vinduesrens på Luxplus

Har du et medlemskab på Luxplus, har du adgang til masser af fordele. For bare at nævne nogle af disse fordele vil du kunne bestille dine rengøringsmidler som disse skønne glas- og vinduesrens fra Clin til virkelig fordelagtige priser. Medlemskabet til Luxplus giver dig nemlig mulighed for at købe produkter til langt billigere penge. Og er der noget bedre end at spare penge på alle de praktiske ting du har brug for at have i dit hjem? Når du gør dig så store besparelser på hverdagsprodukter har du mulighed for at bruge de penge du sparer på alt det der er meget sjovere. Bestiller du desuden dine Clin Windows & Glass Spray produkter før klokken 15.00 kan du allerede have dine varer foran din dør den efterfølgende dag, så du hurtigt kan komme i gang med rengøringen og tage vinduespudsningen til nye højder. 


De effektive Clin Windows & Glass Sprays er fantastiske til dig, der ønsker et helt fejlfrit resultat, når du rengør dine vinduer og glas genstande. Rene vinduer gør en stor forskel for hele indtrykket af et hjem og vil uden tvivl blive bemærket og med stor sandsynlighed blive komplimenteret af dine gæster, når du bruger produkterne fra Clin. Med produkter fra Clin kan du være sikker på at have eksperter i ryggen som ved hvad de snakker om og som har top erfaring i henhold til at skabe effektive rengøringsmidler til dit hjem, så du i sidste ende vil stå tilbage med det flotteste resultat. Prøv produkterne fra Clin allerede i dag, du vil ikke fortryde det.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus