Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CLEAN N FRESH

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLEAN N FRESH

Clean n Fresh

Vil du have et rent, velduftende og lækkert hjem, så kan du roligt tilføje produkter fra Clean N Fresh til din kurv. Produkterne er alle skabt med det formål at gøre din hverdag nemmere og gøre rengøringen af dit hjem til en behagelig oplevelse. Find de mange gode produkter fra Clean N Fresh her på siden til billige priser. 

Billig gulvvask fra Clean N Fresh 

Mangler du en god og effektiv gulvvask som kan dræbe en masse af de bakterier som befinder sig på gulvet, så har Clean N Fresh udviklet et produkt til netop dette formål. Sæben vil gøre dit gulv skinnende rent og efterlader det med en frisk duft som kun kan give en følelse af velbehag i hjemmet. 

Toiletrens fra Clean N Fresh 

Udover gulvvasken kan du også finde en række toiletartikler blandt sortimentet, som kan gøre dit toilet skinnende rent og velduftende igen. Alle toiletrens fra Clean N Fresh kommer desuden i et super praktisk design, som hjælper dig med at komme helt ud i kanterne, så du lettere kan få gjort grundigt rent. Hav altid en Clean N Fresh toiletrens tæt på dit toilet, så du altid kan opretholde en høj hygiejne på badeværelset. 

Opvasketabs til din opvaskemaskine 

Udover ovenstående produkter kan du også finde opvasketabs, som kan gøre selv den mest beskidte service ren igen. Tabletterne indeholder en frisk og dejlig duft af citron, som tilfører rengøringen en behagelig frisk duft. Det er derfor ingen sag at få klaret alt opvasken med denne effektive og velduftende sæbe. 


Skulle du mangle klude, skuresvampe eller andet som du kan kombinere dine produkter fra Clean N Fresh med, så kan du roligt se vores mange rengøringsartikler her på Luxplus. Vi har alt det du skal bruge, for at få mest ud af dine Clean N Fresh produkter, så du kan gøre dit hjem rent til perfektion. Bestiller du alle dine nye yndlingsprodukter fra Clean N Fresh før klokken 15.00, kan du få dine vare leveret til døren allerede den efterfølgende dag. Se frem til et behageligt rent og velduftende hjem med Clean N Fresh.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.