Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CLAIROL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLAIROL

Clairol

Clairol startede tilbage i år 1931, da Joan og Lawrence Gelb rejste rundt i Europa. Rejsen havde til formål at finde innovativ skønhedspleje. Dette lykkedes Joan Gelb, da hun i Paris opdagede et produkt inden for hårfarvning, der allerede blev kaldt Clairol. Kort efter startede parret med at importere produktet til New York for at eksperimentere og videresælge. Succesen ville ingen ende tage og kort efter blev brandet Clairol lanceret, som mange i dag er tilhængere af.


I 1956 startede Clairol deres udvikling af hårfarveprodukter til hjemmebrug, hvilket var en helt ny og innovativ ide i 50’erne. Clairol har siden da hjulpet kvinder verden over med at få netop den hårfarve de måtte ønske. Clairol har altid haft en stor passion, hvad hår angår og derfor er hårfarverne også nogle af deres mest ikoniske produkter. 


Få let og enkelt et smukt hår med CLAIROL NICE N’ EASY 

At farve sit hår kan ofte føles som et stort projekt, men med Clairol Nice n’ Easy bliver hårfarvningen til en ren leg. Hårfarvningen vil efterlade dit hår med en smuk farve i den ønskede tone og vil derudover tilføre håret en fantastisk glans. Det har aldrig været nemmere eller mere behageligt, at farve håret inden for hjemmets fire vægge.


Clairol Root Touch Up

Vil du ikke farve hele håret hver gang du kan ane en udgroning, så har Clairol udviklet Root Touch Up. Som navnet antyder, går produktet ind og farver bunden og ikke hele håret. På den måde er det meget nemmere at holde farven ved lige, uden markante udgroninger. 


Produkter til et farvet hår 

Når dit hår er blevet farvet, skal du sørge for at passe godt på den nye fine farve. Heldigvis hjælper Clairol dig godt på vej med deres mange produkter, som er skræddersyet til et hår, der har gennemgået en farvebehandling. Skulle dit hår ikke været farvet, så har Clairol også andre produktet blandt deres sortiment. Brandet tilbyder blandt andet shampoo til et farvet hår, tørt hår, blond hår samt en shampoo, som vil gøre håret blødt og medgørligt. Foruden de lækre shampooer findes der også et væld af hårkure her på siden, som vil tilføre dit hår ekstra intensiv pleje. En hårkur kan man med fordel bruge en gang om ugen, for at holde håret sundt og smukt hydreret. 


Find dine Clairol favoritter her på siden allerede i dag.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus