Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CILLIT BANG

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CILLIT BANG

Cillit Bang

Cillit Bang er en serie af rengøringsprodukter til hele hjemmet. Cillit Bang er især kendt for sine særligt effektive rengøringsmidler som let fjerner fedt og snavs og vanskelige pletter. Produkterne er lette at bruge og giver hurtige resultater.
Under mottoet: Bang, og snavset er væk, har Cillit Bang skabt sig et godt ry og et sortiment af billige rengøringsartikler som findes over hele verden. Især de mange Cillit Bang rengøringsspray er en populær vare.

Hvilken Cillit Bang rengøringsspray skal jeg vælge?

Cilit Bang rengøringsspray burde findes i enhver husholdning. Alt efter hvilket rum i hjemmet der trænger til en grundig rengøring, har Cillit Bang en spray som kan anvendes. Prøv f.eks. den orange Cillit Bang spray som hedder Cillit Bang Power Cleaner Kalk og snavs. Denne spray er oplagt at bruge til toilettet og på badeværelset. Cillit Bang sprayen sprøjtes på de områder der er beskidte eller dækket af kalk. Den unikke formel trænger ind og opløser kalk og snavs fra fliser, håndvask, toilet, brusekabine eller andet som trænger. Herefter skal du blot tørre området efter med en klud eller svamp og - bang- snavs og kalk er forsvundet. Nemmere bliver det ikke at gøre rent. Ønsker du en ekstra grundig rengøring eller er der nogle områder som er ekstra dækket eller tilstoppet af kalk, som eksempelvis brusehovedet, kan du med fordel lade den Cillit Bang spray virke i et par minutter inden du skyller sæben af eller tørrer efter med en fugtig klud.

Toiletrens og spray fra Cillit Bang

Er det i stedet køkkenet som trænger til at gøres rent, så prøv den grønne Cillit Bang Spray som går under navnet Cillit Bang Power Cleaner Fedt og Snavs. Denne grønne Cillit Bang rengøringsspray kan let fjerne fedt og snavs fra beskidte gryder, komfur, ovn, fader, men du kan selvfølgelig også bruge den i andre områder af huset, eksempelvis i garagen, hvor oliepletter eller fastbrændt fedt er et problem.
Cillit Bang Snavs og Skimmel Spray er den hvide spray fra Cillit Bang som kan bruges til at desinficere alle overflader, særligt i badeværelset. Denne Cillit Bang spray fjerner også mug og skimmel fra dit toilet og bad uden at du behøver at bruge kræfter på at skrubbe. Det er slut med at knokle når du gør rent. Cillit Bang gør det simpelthen overflødigt at bruge knofedt og knokle hver gang dit badeværelse og køkken skal skinne. Med Cillit Bang får du hurtigt overstået rengøringen, så du i stedet kan koncentrere dig om alt det sjove.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus