Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CIATÉ

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CIATÉ

Ciaté

Ciaté London er et britisk brand, grundlagt af den berømte negletekniker Charlotte Knight. Charlotte ved hvad der trender, fordi hun tit arbejder backstage til modeshows, og er kendt for at blande sine egne unikke neglelak farver, som er prikken over ethvert outfit. Derudover er Charlotte Knight rigtig god til at lave pleje til neglene, hun ved hvad de har brug for for altid at se sunde og stærke ud.

Ciaté London har vundet et hav af priser for deres produkter, som ikke indeholder skadelige stoffer, eks. den eftertragtede Cosmopolitan Beauty Award.

Ciaté neglelak

Produktsortimentet indeholder blandt andet de populære og anderledes neglelakker, som er både farvestrålende og sofistikerede. Ciaté har bygget et brand op fyldt med glimmer, shine og sløjfer. De feminine neglelakker fra Ciaté har man lyst til at have stående fremme, som en del af makeup samlingen.

Udover at Ciaté har lavet “almindelige” farver, er de især kendte for at lave lakker der er anderledes. Man kan for eksempel finde lakker med ekstra meget glimmer i, eller lakker hvor neglene får et cowboy look eller et candyfloss look, og endda et sæt der indeholder fjer.

Her på siden kan du finde et stort udvalg af neglelakker fra Ciaté. Vi har et bredt udvalg, så der både er lakker til hverdag og nogle med lidt mere spræl i til festlige lejligheder. Med sådan nogle negle, bliver det lidt mindre kedeligt at have det sædvanlige sorte tøj på til en begivenhed.

Ciaté makeup

Ciaté kan dog andet end at lave fantastiske neglelakker, og her på siden kan du også finde makeup. Vi har et udvalg af lækre læbestifter, fantastiske mascaraer og øjenskygger i lige præcis den farve du mangler i din makeupsamling.

Du finder både billige Ciaté neglelakker og billig Ciaté makeup lige her - velkommen til et univers af farver og glimmer.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus