Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CHUPA CHUPS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CHUPA CHUPS

Chupa Chups

Flotte hydrerede læber er et absolut must hele året rundt. Men der kan være mange faktorer der gør, at vi ikke altid kan holde fugten i læberne ved lige. Eksempelvis kan vind og vejr gøre rigtig meget ved læberne, så de ender med at sprække og udtørre. Med Chupa Chups kan du give dine læber lige den form for behandling som de trænger til. Brandet har nemlig lanceret en række skønne læbepomader, som kan hjælpe dig eller en du holder af med at genvinde fugtigheden i læberne. 

Læbepomade fra Chupa Chups

De lækre varianter fra Chupa Chups kommer i skønne læbepomade sticks eller som en lille snild bøtte. Om du vælger den ene eller den anden, så kommer de forskellige læbepomader i små størrelser som du kan have med i tasken eller i lommen, så du hurtigt kan give dine læber noget pleje, hvis de trænger til fugt. De forskellige læbepomader kommer i forskellige smagsvarianter såsom citron, jordbær, vandmelon, fersken eller appelsin. De skønne dufte/smage tilfører blot ekstra velvære, når du påfører læbepomaderne på dine læber. Du kan med fordel købe en af pakkerne fra Chupa Chups, hvor du får mere end blot én duft/smagsvariant. Med de herlige læbepomader fra Chupa Chups er dine læber altid uimodståelige, velduftende og hydrerede. 

Shower gel fra Chupa Chups

Udover læbepomader har Chupa Chups også lavet en shower gel, som særligt det yngre segment vil synes godt om. Shower gelen udsender en helt fantastisk frisk sent af jordbær, som både tilfører din hud en skøn duft, men også badeværelset. Duften er en skøn og varm duft af sommer, der uden tvivl vil skabe en herlig følelse i hele kroppen. Den skønne shower gel vil både efterlade huden velduftende, blød og hydreret.

Vil du forkæle dig selv eller måske et barn du kender, så er de søde produkter fra Chupa Chups helt klart værd at se nærmere på. Køb dem her på siden til en stærk pris og få dem leveret lige til hoveddøren helt gratis. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus