Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CELESTIAL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CELESTIAL

Celestial
Celestial Seasonings the stammer helt tilbage fra 1969, hvor Mo Siegel, håndplukkede urter fra Rocky Mountains i Colorado og brugte dem til at lave the for første gang. I de kommende år, solgte Mo sin the til specialbutikker, og solgte theen i små håndsyede stofposer. Det var på denne måde, at urtethe lige så stille blev en del af the kategorien. I 1972, blev to af Celestials klassiske teblandinger introduceret: Red Zinger og Sleepytime. Disse innovative blandingers popularitet, var skyld i at Celestial blev en succes. Især Sleepytime har været en succes, det er den bedstsælgende the nogensinde.

I dag serverer Celestial mere end 1,6 milliarder kopper the om året. Deres sortiment inkluderer nu grøn the, chai te, rooibos the, wellness the og Cold Brewed the. Selvom virksomheden har vokset sig så stor, er det stadig den samme sjæl og passion der ligger i at lave teen perfekt til alle tedrikkende mennesker rundt omkring i verdenen.

Celestial har pt. 105 forskellige thevarianter. Her hos Luxplus har vi ikke alle varianter, men vi har dog et bredt sortiment af Celestials populære theer.

Vi har blandt andet klassikeren Sleepy time. Hvis du ikke kan falde i søvn, er denne the lige hvad du behøver. Du kommer nemlig helt ned i gear, med denne afslappende og delikate urtethe, som har en smagssammensætning af kamille, mynte og andre beroligende urter. Drøm sødt og sov dejligt med Celestial Sleepytime Extra og vågn op næste dag frisk og veludhvilet - det kan man da næsten ikke modstå.

Eller måske du er til en lidt mere frugtagtig smag? Det har vi skam også forskellige varianter af. Vi har blandt andet en med ferskensmag, eller æble/kanel smag, og en med vilde bær.

Hvis du ikke er helt sikker på hvilken the du foretrækker, kan du prøve vores pakke med forskellige slags smagsvarianter.

Celestial Seasonings opfordrer dig til at udforske en verden af the. Med en historie der går flere tusind år tilbage, er virksomheden ikke i tvivl om, at the er noget der bringer folk sammen.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus