Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CASTUS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CASTUS

Castus

Castus er et danskejet familiefirma, hvis mission har været, at kunne tilbyde sunde snacks og mellemmåltider siden 1952. Castus betyder "renhed" på latin, og det er præcis, hvad Castus snacks er. Produkterne er altid fulde af fibre, er uden konserveringsmidler, uden tilsat sukker og testes altid af de bedste snack eksperter, nemlig børnene, før de kommer på markedet.

Frugtstænger fra Castus

Castus frugtstænger er mærkets mest klassiske produkt, og i løbet af årene er flere og flere smagsvarianter blevet tilføjet, så der er en til enhver smag. Du kan blandt andet finde frugtstænger med jordbærsmag, banansmag og blåbærsmag. Castus frugtstænger er den perfekte snack at putte i børnenes madpakke, som de kan nyde i en lille pause eller til at tage med ud i frikvarteret. Hver frugtstang er pakket ind for sig selv, hvilket gør Castus frugtstænger nemme at pakke, og at de så samtidig mætter godt, er jo et kæmpe plus. Nemt at tage med, sundt at spise og godt for kroppen - Der er få snacks, der er lige så gode for dine børn, som frugtstængerne fra Castus.

Castus figenstænger er sunde

Mange undrer sig over, hvordan børn kan synes at noget der er sundt, kan smage så godt. Svaret er simpelt: Castus frugtbarer indeholder lidt over 90% frugt, som de fleste børn kan lide, fordi frugtsukkeret gør dem naturligt søde og saftige. De resterende ingredienser er fibre, der er mere brugbare for børns kroppe end tomme kulhydrater og frem for alt giver børn mere energi i skolen og på legepladsen.

Billige Castus figenstænger i Danmark

Castus lækre produkter har længe været en oplagt snack og mellemmåltid til familier i Danmark. Vi på Luxplus er derfor utroligt glade for, at vi kan tilbyde vores medlemmer figenstænger billigt, så flere børn kan nyde en sund snack. Her på siden kan du finde et udvalg af velsmagende og sunde snacks fra Castus, fra de klassiske Castus frugtstænger til de nyere Grinebidere.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus