Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CARTIER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CARTIER

Cartier
Cartier er et kendt gammelt brand grundlagt tilbage i 1847 i Paris. Cartier brandet er særligt kendt for sine eksklusive ure og smykker, men som alle store brands, har Cartier selvfølgelig også skabt stor succes med deres egne duftlinjer. Parfumer fra Cartier er luksus parfumer som er skabt med lige så stor grundighed og omtanke for de små detaljer som hos alle andre af Cartiers unikke luksus produkter.
I udvalget af Cartier parfumer finder du kendte og populære parfumer til mænd som f.eks. Cartier Santos De Cartier, Cartier Declaration, Pasha De Cartier og Roadster De Cartier. Alle mande parfumer fra Cartier findes som eau de toilette som 100 ml.

Hver Cartier parfume til mænd har sit eget unikke duft udtryk og er skabt med som en fortælling om f.eks. sandhed, ægthed, frihed og uafhængighed og er parfumer til manden som ved hvad han vil have og som ikke tøver med at gå viljefast efter sit mål. Cartier parfumer til mænd er maskuline, men samtidig med en hvis grad af følsomhed og dyb karakter. Cartier parfumer er til den kvalitetsbevidste mand som elsker luksus og som altid søger det ekstravagante.

Med deres parfumer kan Cartier lige lidt ekstra og sørger for at forkæle alle med deres unikke kvalitets dufte som holder længe og passer til alle typer mænd. I en stærk kombination med din egen naturlige duft, vil en Cartier parfume gå ind og understrege din unikke dufts karakter og fremhæve din maskulinitet og styrke.
Cartier parfumer leder tankerne hen på sensualitet, kvalitet og luksus og dufter man til en parfume fra Cartier, kan man tydeligt fornemme hele den stilbevidste baggrund der ligger bag udvælgelsen af eksklusive parfume duftnoter, og Cartier brandets dyre ure og smykker som har inspireret til at fortsætte den fornemme luksus ind i en serie af individuelle kvalitets parfumer.
Leder du efter en luksus parfume der både udstråler luksus og rigdom i duft og udseende, er Cartier parfume mærket du skal gå efter.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus