Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CAROLINA HERRERA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CAROLINA HERRERA

Carolina Herrera

Carolina Herrera er en ikonisk modedesigner, som blandt andet har været med til at klæde selveste Michelle Obama på. Derudover har top designeren mange af Hollywoods store stjerner i hendes brede kundeklientel. Det er dog ikke kun mode som designeren mestre, hun har nemlig også udviklet en række parfumer, som er elsket over hele verden.  

Carolina Herrera til mænd og kvinder

Carolina Herrera er kendt for sin elegante og underspillede stil med et feminint twist. Den berømte designer har i flere år succesfuldt udviklet flere eau de toilette og eau de parfume dufte til kvinder og til mænd, som tilføjer dit look et strejf af luksus og tidløs elegance. 

Inspiration fra jasmin blomsten

Særligt er jasmin den mest ikoniske blomst i Carolina Herrera universet. Jasmin blomstens lyse, elegante og sofistikerede udtryk er en stor inspirationskilde for virksomheden. For Carolina Herrera har jasmin blomsten nemlig altid haft en stor betydning og indgår i et af hendes første barndomsminder helt frem til et af hendes nyeste projekter. Ligesom blomsten afspejler Carolina Herreras kreationer også æstetisk forståelse, smukke detaljer og skønhed. Som Carolina selv udtaler, er jasmin blomstens duft den første duft hun opdagede, som gav hende inspiration til hendes parfume kollektioner “Jasmine is a part of my life; it has always been with me long before I got into fashion. It´s the first scent I discovered” - Carolina Herrera 

Carolina Herrera parfume 

Leder du efter en ny duft, kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på designerens parfume kreationer. I sortimentet vil du finde dufte til både mænd og kvinder, som alle vil indhylle dig i en personlig og sofistikeret duft. Er du kvinde, kan du med fordel se nærmere på den populære parfume GOOD GIRL. Parfumen er inspireret af den moderne kvinde som både er dristig, sexet, elegant og gådefuld. Foruden den skønne duft kommer parfumen i et unikt og personligt design. Parfumen forestiller nemlig en stilet og understreger dermed femininiteten i en powerfuld og karakteristisk flakon. 


Gå på opdagelse i Carolina Herreras spændende og luksuriøse univers og find din næste favoritduft i blandt hendes kreationer.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus