Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CAROLINA HERRERA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CAROLINA HERRERA

Carolina Herrera
Carolina Herrera er en ikonisk modedesigner som påklæder blandt andre Michelle Obama og andre af Hollywoods spidser. Carolina Herrera er kendt for sin elegante og underspillede stil med et feminint twist. Carolina Herrera har i flere år succesfuldt udviklet flere eau de toilette og eau de parfume dufte til kvinder og til mænd, som tilføjer dit look et strejf af luksus og tidløs elegance.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.