Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CARITA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CARITA

Carita

Carita Paris er et fransk brand som er kendt for sine meget luksuriøse og eksklusive hårpleje produkter. Carita blev grundlagt af de berømte franske Carita søstre, Rosy Carita og Maria Carita, som blev verdenskendt for deres hårstyling og meget eksklusive frisørsaloner i Paris op igennem 50’erne. Historien om Carita søstrene og deres eksklusive frisørsaloner i Paris, er historien om to banebrydende kvinder der var modige trendsættere og som skabte deres succes fra bunden. Rygtet siger at de to Carita frisør søstre var de første til at skabe kvindefrisurer ud fra hvad der passede til den enkelte kvindes ansigtsform og stil. Sammen skabte de to powerfulde kvinder hårpleje imperiummet Carita som stadig den dag i dag er kendt af alle professionelle frisører og hårstylister over hele verden.

Eksklusiv hårpleje og shampoo fra Carita

Carita Paris hårpleje er i dag indbegrebet af glamour og luksus og noget af det ypperste inden for hårpleje som du kan byde dit hår. Navnet Carita vækker genkendelse hos kendte frisører som kender topbrandet Carita, og som forbinder navnet med top professionel hårpleje og hårbehandlinger. Carita brandet ejer i dag også adskillige luksuriøse spa hvor du kan bliver forkælet fra top til tå.
Siden begyndelsen har Hollywoods kendisser stræbt efter det franske Carita brand og de mange shampoo og balsam serier fra Carita er blevet en fast del hos rige kendisser og deres frisører.

Luksus Carita hårmaske

Vil du gøre noget ekstra godt for dit hår, skal du absolut prøve en af de luksuriøse hårmasker og hårcremer fra Carita. Carita maskerne trænger ind i håret, beskytter og forlænger glansen i farvet hår, giver ekstra volumen, og efterlader håret blødt og med en fantastisk strålende glans.
Årevis af hårstyling, klipning og farvning i professionelle Carita saloner, har styrket brandets viden om hårpleje og farvning, og de mange Carita hårpleje produkter er derfor et fantastisk resultat af mange års erfaring i branchen. Mange forbinder derfor også Carita hårpleje, shampoo og conditioner med ultimativ kvalitet og luksus. Nok er priserne for Caritas hårpleje i den høje ende, men du får helt uvurderlig hårluksus for pengene.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus