Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CAREX

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CAREX

Carex
Carex lancerede i 1994 den første antibakterielle håndsæbe i England. Fire år senere var igen de første til at lancerer håndsprit og er i dag Englands foretrukne mærke når det kommer til håndhygiejne. Alle håndsæber er produceret i England under nøje overvågning af et ekspert team ‘CareXperts’ der både tester og udvikler alle Carex produkter, så de altid er førende inden for ny viden og teknologi. Carex sørger for hele familiens hygiejne, så du ikke skal tænke på bakterier.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.