Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CALYPSO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CALYPSO

Calypso

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at beskytte sig mod solens skadelige stråler, specielt om sommeren, hvor vi har væsentligt flere soltimer og hvor UV-indekset ligeledes er højere end eksempelvis om vinteren. Det er derfor en rigtig god ide at benytte daglig solbeskyttelse, for at bevare en pæn hud, men også for at beskytte huden mod fremtidige hudgener.

Solbeskyttelse fra Calypso

Her på Luxplus kan vi tilbyde dig effektiv solbeskyttelse fra Calypso til små og overskuelige priser, så du aldrig skal gå på kompromis med din solbeskyttelse. Alle Calypsos produkter kommer i en praktisk pumpe- eller sprayflaske, hvilket gør dem super nemme at anvende. Calypso produkterne kommer i både faktor 6, 10, 15 og 30, så der er noget for enhver hudtype. Sørg altid for at smøre en passende mængde solcreme på krop og ansigt, før du opholder dig i solen. Smøre du for lidt solbeskyttelse på huden, nedsætter dette solfaktoren i det produkt, som du benytter. 

Pas på huden med solcreme fra Calypso 

Du ved helt sikkert, at det er en rigtig god ide, at være flittig bruger af solcreme om sommeren, men du kan med fordel bruge solcreme året rundt, for at beskytte din hud mod for tidlig ældning og pigmentforandringer. Dette betyder dog ikke, at du skal smøre dig ind i solcreme fra top til tå om vinteren. Du kan blot nøjes med at bruge en solcreme med en lav faktor i ansigtet, da det oftest kun er dette område, der ikke er tildækket om vinteren. Bland eventuelt lidt solcreme i din dagcreme efterår og vinter, så er du godt dækket ind. 


En god tommelfingerregel er, at du påfører solcreme hver gang du har været i vandet, svedt eller har tørret dig med et håndklæde. Disse faktorer kan nemlig mindske effektiviteten af din solcreme, så det er vigtigt at smøre et ekstra lag på i ny og næ hvis du ligger på stranden eller opholder dig andre steder, hvor solcreme har behov for at blive frisket op flere gange om dagen. 


Hold huden smuk og sund med solcremer fra Calypso.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus