Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CACHAREL

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CACHAREL

Cacharel
Franske Cacharel producerer både tøj og parfumer. Cacharel blev stiftet i 1962 af Jean Bousquet. Tøjkollektionerne har altid båret præg af ungdommelighed og meget feminine stærke farver. I 1975 indgik Cacharel et samarbejde med L’oreal om at skabe en parfume. Det mundede ud i den meget succesfulde Anais Anais og blev fulgt op af Cacharel Eden, Lou Lou, Amor Amor og mange flere.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.