Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BVLGARI

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BVLGARI

Bvlgari

Bvlgari er et italiensk designer mærke kendt for sine eksklusive smykker og luksusvarer. Navnet Bvlgari udtales Bulgari med et U i stedet for et V. Bvlgari brandet er opkaldt efter designmærkets græske stifter Sotirios Voulgaris.

Bvlgari parfume til kvinder og mænd

I dag er Bvlgari om noget også kendt for at producere lækre parfumer, der understreger designhusets ekstravagante stil og unikke sans for luksus. Bvlgari er italiensk design, når det er bedst. Elsker du alt hvad der udstråler elegance, klasse og rigtig god stil, er Bvlgari parfumemærket du skal kaste dig over. Bvlgari parfumer er forførende dufte til kvinder og mænd. De mange forskellige parfumeflakoner udstråler alle Bvlgari mærkets luksus og elegance med guld, sølv og lækre designformer. Med en smuk parfume flakon fra Bvlgari får du et unikt kvalitetsprodukt, som pynter på din parfumehylde.

Parfumeserier fra Bvlgari

Nogle af de mest kendte Bvlgari parfumer er Bvlgari Omnia seriens parfumer med Omnia Crystalline, Omnia Amethyste, Omnia Indian Garnet, Omnia Crystalline L’Eau. Derudover kan du finde Bvlgari Jasmin Noir L’eau Exquise i en smuk grønlig-gylden parfume flakon som udstråler den luksus, ynde og femininitet, der kendetegner denne parfume duft. På samme vis har alle Bvlgari parfumerne hver sit unikke udtryk og sine karakteristiske duftnoter som skiller sig ud fra mængden, og gør dem hver især til enestående parfume oplevelser, der ikke er til at glemme igen.

Det særlige raffinement der kendetegner både herreparfumer og kvindeparfumer fra Bvlgari har været med til at sikre Bvlgari brandets kæmpe succes, og stadfæstet brandet som en af de helt store eksklusive spillere på det internationale parfume marked. Til mænd findes blandt andet Bvlgari parfumerne Bvlgari Man Extreme, Bvlgari Pour Homme, Bvlgari Black, Bvlgari Aqva Pour Homme og flere andre.

Du kan finde de skønne dufte og parfumer fra Bvlgari som edt og edp og i størrelse 25 ml, 30 ml, 40 ml, 50 ml, 65 ml, 100 ml. Lad dig friste af parfumernes lækre kvalitet og ekstravagance, som gør Bvlgari parfumer til signaturdufte til den stilbevidste mand og kvinde.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.