Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BUMBLE AND BUMBLE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BUMBLE AND BUMBLE

Bumble and Bumble

Bumble and Bumble begyndte deres rejse med en frisørsalon i NYC i 1977. Grundlæggeren er den legendariske frisør og iværksætter Michael Gordon. Med sin lidt excentriske, trendsættende tilgang, tog det ikke mere end et år, før brandet blev omtalt som en af ​​NYCs bedste saloner af Vogue. Herfra tog det ikke lang tid for Bumble and Bumble at erobre resten af verden. Bumble and Bumble har et sortiment, der indeholder alt der har med hårpleje og styling at gøre. Her finder du produkter som tørshampoo, shampoo, balsam, hårmasker og hårspray.

Med eksklusive ingredienser, en omfattende produktudvikling, luksuriøs emballage og stimulerende dufte er Bumble and Bumble et mærke for den kræsne forbruger - for dem, der ikke vil nøjes med det næstbedste.

Bumble and Bumble shampoo

Hvis du leder efter en højkvalitets shampoo i frisør klassen, er Bumble and Bumble shampoo lige hvad du har brug for. Disse shampooer er udviklet i tæt samarbejde med ogle af de bedste frisører. Disse shampooer kommer i forskellige produktserier, der opfylder forskellige behov. Uanset om du har fint, tykt, slidt, farvebehandlet eller fedtet hår, tilbyder Bumble og Bumble en shampoo, der passer til dine behov.

Bumble and Bumble thickening shampoo

Ønsker du at skabe mere fylde i dit hår? Bumble and Bumble tilbyder både shampoo og balsam, der er specielt udviklet til at skabe volumen. Bumble and Bumble Thickening Spray er ligeledes en del af denne serie. Denne hårspray giver dit hår et umiddelbart fyldigere udtryk. Produktet er beriget med hvedeprotein, hvilket giver dit hår en helt uimodståelig glans. Desuden indeholder hårsprayen PEG-75 Lanolin, som giver bevægelse og liv til håret.

Billigt Bumble and Bumble i Danmark

Bumble and Bumble er et absolut topklasse hårplejemærke, og det plejer man at kunne se på priserne. Men hvis du køber Bumble and Bumble hos os, kan du være sikker på at du får et af de bedste hår brands til fantastiske priser. Og husk desuden at vores medlemmer altid får gratis fragt, og at vi har dag-til-dag levering direkte til din hoveddør. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus