Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BUDDY TANTINO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BUDDY TANTINO

Buddy Tantino

Buddy Tantino brandet er navngivet efter grundlæggeren Al Buddy Tantino som voksede op i en familie af barberer, der generation efter generation havde arbejdet med klassisk, italienske barberingsteknikker. Tantino familien kom til USA i 1948 og åbnede deres første barbersalon med barberprodukter, skægpleje osv. i San Fransisco i 1958. Buddy Tantino tog med tiden over efter sin far og udviklede Buddy Tantino brandet til at blive et kendt og eksklusivt mærke inden for klassisk barbering og styling produkter til mænd. Den klassiske barberstil og tidsløse skægtrend er stadig kendetegnende for Buddy Tantino brandet, men brandet har alligevel formået at følge med tiden og give sig i kast med mere moderne tendenser og ingredienser i udviklingen af de populære Buddy Tantino produkter. Buddy Tantino fremstiller barbercreme, shampoo til mænd, hårvoks, skælshampoo og meget mere til den moderne, stilsikre mand.

Buddy Tantino barbercremer og barberingstilbehør

Et af de mest kendte barberprodukter fra Buddy Tantino er den børsteløse barbercreme Italien Brushless Shaving Paste som siden sin begyndelse er blevet en absolut bestseller fra Buddy Tantinos store udvalg af produkter til barbering. Denne barbercreme fra Buddy Tantino giver en super tæt barbering samtidig med at den beskytter og plejer huden. Leder du efter en billig barbergel eller barbercreme der giver et perfekt resultat og en flot barbering, skal du gå efter barbercremen fra Buddy Tantino. Den populære barbercreme har en lækker konsistens som er nem at påføre, og barbercremen kan anvendes uden en børste.
Fra San Fransisco til Berlin og endda Hong Kong, er Buddy Tantino brandet blevet ensbetydende med lækker barbering og billige barberprodukter til mænd.

Billige barbercremer, skælshampoo og hudpleje til mænd fra Buddy Tantino

Udover at skabe barberprodukter til mænd, fremstiller Buddy Tantino også hårprodukter og hårstyling til mænd. Prøv f.eks. En Buddy Tantino hårvoks som giver et kraftigt hold der holder hele dagen. Buddy Tantino henvender sig til moderne mænd med klassiske herre frisurer.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus