Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BUBBLY

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BUBBLY

Bubbly

Bubbly er et hudplejemærke med en helt tydelig niche - at lave bubble masker, der gør underværker for huden. Bubble masks er en ny type ansigtsmasker fra Korea, og ligesom meget andet koreansk hudpleje, har de fået meget omtale over hele verden. Og grunden til dette er, at bubble masks fungerer på en meget speciel måde i forhold til mange andre ansigtsmasker. Denne bubble mask skal påføres som en ganske almindelig ansigtsmaske, men efter et stykke tid, begynder masken at skumme op og føles boblende på huden. Men udover at dette føles ganske festligt på huden, hvad gør en bubble mask så egentlig for huden? Det kan du læse mere om nedenfor.

Bubble masks - masken der gør underværker for huden

Formlen i bubble masken er helt unik. Den unikke formel reagerer på iltet luft, hvilket skaber den boblende og skummende reaktion. Disse små bobler gør det muligt for ingredienserne i masken at trænge dybere ind i huden end en almindelig ansigtsmaske kan.

Formlen i Bubble masken er især god til en olieret og fedtet hud, fordi de dybdegående ingredienser renser porerne for urenheder på en utrolig effektiv måde. Dette betyder at huden får et kæmpe fugt boost, da porerne er renset og mere modtagelige over for fugt.

Bubble masks i Danmark

Ligesom mange andre koreanske beauty produkter og tendenser har det taget lidt tid for bubble masks at komme hele vejen til Europa og Danmark. Vi er derfor meget glade for at kunne tilbyde vores medlemmer bubble masker fra Bubbly, så du slipper for lange leveringstider og dyre fragtomkostninger. Endelig er bubble masks for alvor kommet til Danmark- gå ikke glip af denne koreanske beauty trend.

Bubbly Bubble mask

Vi har prøvet nogle forskellige bubble masks, og vi må sige, at bubble masken fra Bubbly er en af de bedste - især når man tager prisen i betragtning. Du får tre bubble masker fra Bubbly til en utrolig billig priser sammenlignet med mange af konkurrenterne. Prøv Bubbly Bubble Mask og oplev en helt ny ansigtsmaske oplevelse, som du ikke vil være uden!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.