Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

B.TAN

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

B.TAN

B.Tan

Ønsker du at se solbrændt ud, som var du lige kommet hjem fra 14 dage på Mallorca? Så er du kommet til den rigtige side. B.Tan er for alle, der er enige i, at det skal være enkelt og nemt at bruge selvbruner, og at der skal være synlige resultater. Selvbrunerprodukter fra B.Tan er intet mindre end fantastisk, og deres produkter har hurtigt gjort stor succes i Danmark.

Selvbruner mousse fra B.Tan

B.Tan tilbyder blandt andet selvbrunerprodukter der er lavet som mousse, som gør det let at påføre på huden. Ved hjælp af den bløde applikations handske bliver du garanteret en god tan uden streger, ved hver påføring!

Hvis du har lidt tid, har B.tan udviklet det rigtige produkt til dig. De er de første i verden, der har udviklet en mousse, som du kun behøver have på kroppen i 9 minutter før du kan vaske den af. Udover de lækre mousse finder du også bodylotions med lys farve, som gradvist giver dig en lækker tan. Disse er perfekte til at have med på rejsen for at bevare din flotte farve i udlandet.

Hvem genkender ikke lugten af selvbruner? Mange mennesker bliver faktisk skræmt fra at bruge selvbruner, på grund af den kraftige lugt nogle selvbrunere kan have. Det behøver du heldigvis ikke bekymre dig om med B.Tans produkter. Alle selvbrunerprodukter fra B.Tan er helt lugtfrie, hvilket betyder, at du kan bruge deres produkter med god samvittighed uden at skulle frygte at lugte kraftigt af selvbruner. Alle produkter er også udviklet med 100% naturlige ingredienser, er veganske og helt parabenefrie.

Billig selvbruner fra B.Tan

Det er ligegyldigt, om du er rutineret i at bruge selvbruner, eller om det er første gang du skal kaste dig ud i det. I B.Tans sortiment her på siden, er der mulighed for at finde det perfekte match. Fordelen ved deres produkter er, at du selv bestemmer hvor mørk en tan du vil have, du skal nemlig bare skylle huden når den ønskede farve er opnået. Du er ikke pludselig helt mørk, men som de selv siger: “why just be tanned when you can be tanned as hell?”.

Her på vores hjemmeside kan du finde et udvalg af selvbrunerprodukter fra B.Tan, så du er sikret en lækker brun farve hele året rundt. Du kan finde B.Tan produkter billigt lige her på siden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus