Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BRYLCREEM

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BRYLCREEM

Brylcreem

Brylcreem er en pomade til håret, som de fleste af os har hørt om. Brylcreem blev især kendt herhjemme i 1950’erne, da reklamerne var i biografen med sloganet ”Vil De have succes – brug Brylcreem”. Men faktisk kom Brylcreem på markedet helt tilbage i 1928, og var et hit hos soldaterne der kæmpede under Anden Verdenskrig. Derefter blev det meget populært blandt militærpiloter, som kunne holde deres halvlange hår på plads under kampe i luften.

Bedste hårprodukt til mænd

Brylcreem blev i 50’erne brugt til at rede håret helt tilbage med meget produkt, og i dag ser man mænd på den røde løber med mindre produkt i håret, men som sværger til brandet.

Brylcreem Original

Det første og mest kendte produkt i porteføljen er Original. Brylcreem er en hårvoks, som sikrer at håret ikke efterlades med et fedtet look, men med et let og glansfuldt hår, der forbliver i samme frisure hele dagen. Hvis du leder efter en voks der giver dit hår glans og et sundt look, skal du uden tvivl prøve denne brylcreme. Den fås i flere størrelser.

Er du mere til hårgele, har Brylcreem også lavet forskellige variationer her. Blandt disse finder du blandt andet en der giver ultimativ hold i håret, og en der giver et “wet look”. En hårgele kan godt have en tendens til at gøre håret stift i looket, men med Brylcreem er du sikret et naturligt med holdbart look.

Produkter til håret


Hvis du ønsker noget helt andet end hvad Brylcreem kan tilbyde i deres sortiment, kan du klikke på menuen øverst og kigge lidt rundt indtil du finder et hårprodukt, der er lige dig. Et er i hvert fald sikkert: Du kan med garanti finde det produkt du vil have, for udvalget et bredt.

Men hvis du ikke har prøvet Brylcreem, bør du dog give det en chance, for der stor sandsynlighed for, at jagten på det perfekte hårprodukt stopper der. Og så er det Brylcreem hver gang fremover. Og når du køber det her på Luxplus sparer du endda penge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.