Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BRUNO BANANI

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BRUNO BANANI

Bruno Banani

Bruno Banani er et tysk designerbrand for dem der vil og tør! Sportsmanden Bruno Banani lancerede i 1993 dette mærke, der primært beskæftiger sig med undertøj, accessories og dufte. I dag er Bruno Banani især kendt for sine økologiske produkter indenfor hudpleje og hårpleje, men de mange parfumer fra Bruno Banani er bestemt også blevet en international succeshistorie. Parfumerne er blevet en kæmpe succes inden for parfumebranchen og især deres Bruno Banani Pure Woman og Pure Men er populære. Parfumerne har et nyskabende udseende og en duft, der gør, at du helt sikkert skiller dig ud fra mængden. Parfumebrandet Bruno Banani siger selv at parfumerne er “not for everybody”. Det er altså ikke trivielle og almindelige dufte der er for alle og enhver vi har med at gøre her, Bruno Banani er parfumer med power, selvsikkerhed og karisma. Parfumer og dufte som du ikke glemmer lige foreløbig, men som overrasker dine sanser og lader dig fortrylle.

Sexede kvindeparfumer fra Bruno Banani

Bruno Banani parfumer til kvinder er udpræget friske og feminine dufte som understøtter kvindens skønhed og charme. Parfumernes uimodståelige sammensætning af duftnoter, gør Bruno Banani til unikke og anderledes parfumer der vil frem i verden. Bruno Banani parfumer er ikke til hvem som helst, men til de selvsikre, de modige, de ekstravagante og livshungrende femme fatales som ikke lader sig bremse og som kræver en modig duft der tør skille sig ud fra mængden og overraske med sine sexede og feminine duftnoter.

Maskulin og billig herreparfume fra Bruno Banani

Til mænd er valget af en Bruno Banani parfume ligeledes et spørgsmål om at turde skille sig ud fra resten af flokken og være alfahan over dem alle. Bruno Banani parfumer til mænd er maskulinitet, selvsikkerhed og karisma som går op i en højere enhed af djævelskab og power. En rå og stærk samling af herredufte fra Bruno Banani, som vil forføre kvinder i hobetal.
Selv parfumeflakonernes skrå, twistede look understreger Bruno Banani brandets lyst til at være klassens outsider, den anderledes og unikke parfume som ingen andre kan hamle op med. Har du mod på en parfume som ikke ligner noget du nogensinde har fornemmet eller duftet før, så prøv en Bruno Banani parfume. Not for everybody, men måske lige præcis bestemt for dig.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus