Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BRITE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BRITE

Brite

Skal du have givet hele hytten en god gang rengøring, så skal du naturligvis have produkterne i orden som du bruger, for at få det bedste resultat i sidste ende. Med Brite kan du især få hjælp til din køkkenrengøring. Brandet har nemlig skabt en række produkter som er udviklet til at gøre de forskellige hvidevare rene i dit køkken. Eksempelvis kan du få ovnrens og komfur rens som du kan bruge i køkkenet, for at gøre disse områder skinnende rene igen. Se udvalget af Brite produkterne her på siden og få dem du har brug for til billige priser. 

Rengøring af ovn og komfur

Rengøring af både ovn og komfur kan kræve lidt ekstra end bare den almindelig vand og sæbe. Det er et område i køkkenet som rigtig mange af os bruger i det daglige og derfor kan der hurtigt ophobe sig fedt og snavs på overfladerne, som kan være svære at få bugt med, hvis skidtet sidder på overfladen for længe. Med Brite får du hjælp til at fjerne de hårdføre pletter uden et større slid. Produkterne er nemlig enormt effektive og du skal derfor hverken finde unødig tid eller knofedt frem for at fjerne skidt og snavs. Da formlerne er udviklet til disse specifikke formål kan du derfor i løbet af ingen tid have rene kogeplader, ovn samt ovnriste igen. Produkterne kan få bugt med selv de mest genstridige pletter, så det er en ren fornøjelse at bruge Brite til rengøringen i køkkenet, da du vil opnå et spejlblankt resultat i sidste ende. 

Vaskemaskine rens fra Brite

Brite har foruden ovenstående også skabt en rengørings formel til din vaskemaskine. En vaskemaskine kan sommetider komme til at lugte surt efter brug, hvilket i nogle tilfælde kan sætte sig i tøjet. Det er derfor en god ide at give maskinen en kærlig hånd indimellem, så du kan blive den ubehagelige lugt kvit og vaske dit tøj rent, så det også dufter skønt. 

Prøv de herlige Brite produkter i dit eget hjem og mærk forskellen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus