Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BRISTOWS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BRISTOWS

Bristows

Med Bristows kan du udsætte hårvasken med flere dage ved hjælp af deres fantastiske produkter som tørshampoo. Tørshampoo er i den grad et must for dig, der ikke vil vaske håret for ofte eller som bare gerne vil kunne friske håret op i løbet af få minutter helt uden at bruge vand og sæbe. På den måde er det lille produkt pludselig en life safer, hvis du er på vej til et arrangement og ser, at håret ikke er helt rent. En tørshampoo kan du nemt have med i tasken, så du altid er sikret et rent og smukt hår. 

Billig tørshampoo fra Bristows

Er du først blevet vild med at bruge tørshampoo og dermed udsætte din hårvask, så er det altid belejligt at finde en variant der ikke er for dyr, så du hurtigt kan få den tilbage på hylden derhjemme igen. Tørshampoo er derudover en helt enestående måde at skabe mere volumen i håret, da produktet givet et løft til hårrødderne, så håret synes mere voluminøst. Med Bristows kan du få produkter, der er både effektive, holdbare og som du kan få fingre i til en god pris. 

Sådan bruger du tørshampoo

Red håret godt igennem som det første inden du går i gang med at bruge din tørshampoo. Herefter inddeler du håret i sektioner og sprayer din tørshampoo fra Bristows mod hårrødderne i en afstand af 15-20 cm. Når du har påført produktet de steder du ønsker, venter du et minuts tid, før du lader hænderne køre gennem håret. Når produktet er masseret let ind i håret, kan du afslutningsvis tage din børste igen og rede håret igennem. Så let er det at få rent og lækkert hår med Bristows. 

Silvershampoo fra Bristows

Udover tørshampoo kan alle kvinder med et blondt farvet hår, få den skønne silvershampoo fra Bristows. Den skønne shampoo hjælper dig med at fjerne alle de gullige nuancer i håret, som kan opstå efter noget tid fra den sidste hårfarvning. Hold derfor din hårfarve ved lige med hjælp fra den effektive silvershampoo fra Bristows. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus