Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BREF

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BREF

Bref

Er du træt af at gøre dit toilet rent i tide og utide, så skal du købe det smarte toiletrens fra Bref, som sørger for at dit toilet holder sig rent og dufter herligt, så både du og dine gæster kan nyde godt af et skinnende rent og velduftende toilet. 

Billige toiletblokke fra Bref på Luxplus

Bref har udviklet nogle super smarte toiletblokke som du let og enkelt kan sætte på dit toilet, så toiletkummen får tilført blokkenes gode egenskaber, som blandt andet er med til at fjerne snavs og kalk i toilettet. Ved brug af blokkene sørger du for, at holde skidt såsom kalk for døren, der ellers kan være svær at fjerne fra kummen. Ovenikøbet får du den friske duft af lemon, som giver en fantastisk frisk følelse, hver gang du besøger toilettet. 

Toiletblokke med frisk duft

Udover den skønne duft af citron kan du også få varianter, som dufter af det friske hav eller af frisk gran. Der er derfor rig mulighed for at finde en duft variant, som passer perfekt til dig og dine præferencer. Bref Power Active Toilet Cleaner er et ganske hårdføre produkt, som kan få bugt med det meste skidt og snavs. 


De fine toiletblokke kommer i forskellige farver, som har dobbelt effekt, da nogle af delene tilfører duft, hvor andre tilfører toilettet en let rengøring ved hvert skyl. Du skal derfor ikke stresse over at gøre toilettet rent så ofte, da Bref toiletblokke vil hjælpe dig med rengøringen på daglig basis. 


Gør rengøringen let som en leg og anskaf dig de skønne Bref Power Active Toilet Cleaner toiletblokke, så du efter rengøringen kan holde den friske følelse ved lige ved hjælp af Bref. Du kan bestille de skønne toiletblokke fra siden og have dem på din adresse allerede dagen efter din bestilling er gået igennem. De skønne toiletblokke holder længe, så de vil kunne klare mange toiletskyl og stadig afgive en skøn duft og en frisk følelse til hele dit badeværelse. Foruden ovenstående får du produkterne til virkelig fordelagtige priser, så der er virkelig mange penge at spare på siden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus