Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BRAUN

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BRAUN

Braun
Braun er en tysk virksomhed som blev grundlagt helt tilbage i 1921 og som siden er blevet verdenskendt for sine kvalitetsfulde maskiner til krop og ansigt.
Braun er tysk kvalitet når det er allerbedst. Med sans for de små detaljer, designer og udvikler Braun barbermaskiner og elektronik til kvinder og mænds daglige hår og hudpleje rutiner.
Her på siden kan du bl.a. finde Braun Face Epilator som er et unikt Braun hårfjerningsprodukt til at rense dit ansigt i dybden og fjerne al ansigtsbehåring på en mild og skånsom måde der ikke generer din hud.
Braun Face Epilator kan både bruges som en effektiv hårfjerner maskine og som en ansigtsbørste der blidt men mildt skrubber de døde hudceller af ansigtet og efterlader huden fuldstændig ren og blød. Det runde børstehoved på din Braun Face Epilator, masserer ansigtet og skrubbe effekten sørger for at fjerne urenheder, forurening, makeup og overskydende fedt. Du får dermed en langt mere effektiv ansigtsscrub og renserutine til dit ansigt end hvis du bare brugte en almindelig scrub med dine hænder.
Braun hårfjerner kan bruges som en nem metode til at komme af med de små irriterende hår over overlæben, mellem øjenbrynene eller andre steder hvor du er generet af ansigtshår. Braun hårfjerner apparatet er mere effektivt end en voksbehandling i ansigtet da de små epileringsdele kan nå selv de korteste hår, som en voks ikke ville få med. Du får derfor en ekstra blød og glat ansigtshud helt fri for hår, med et produkt til hårfjerning fra Braun.
Bag Braun arbejder maskiningeniører og professionelle designere konstant for at skabe de bedste elektroniske produkter på markedet. Når du køber et Braun produkt, kan du derfor være sikker på at få et produkt som er specielt udviklet og gennemtestet ned til mindste detalje. Det er ikke uden grund at Braun i snart hundrede år har haft så stor succes med at skabe elektronisk udstyr til kvinder og mænd.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus