Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BOTTEGA VENETA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BOTTEGA VENETA

Bottega Veneta
Bottega Veneta er et italiensk luksusbrand der først blev kendt for deres lædervarer. Bottega Veneta designer idag high end fashion til manden og kvinden der ved hvad de vil have og går efter det. For at komplimenterer deres brand har Bottega Veneta også lavet en serie dufte til mænd og kvinder, der med deres elegante duftnoter understreger din personlige stil.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.