Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BODYTOX

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BODYTOX

Bodytox

Bodytox laver plastre til forskellige formål, dog ikke almindelige plastre som vi kender dem, men plastre af en lidt mere alternativ slags. Filosofien bag Bodytox er, at skabe 100% naturlige ingredienser, som virker udrensende og beroligende på kroppen, så man opnår en krop i balance.

Bodytox laver primært detoxplastre, men man kan dog også finde varmende omslag. De varmende plastre er til brug på ømme områder på kroppen. Her kan de dulme smerterne ved at forbedre blodcirkulationen i kroppen, og dermed give dig mere velvære uden smerter. Disse plastre kan desuden absorberer affaldsstofferne i kroppen, hvis dette ønskes, skal plastrene placeres under fødderne.

Detox plastre fra Bodytox

Detoxplastrene fra Bodytox er udviklet gennem mange århundreder, på baggrund af et zoneterapeutisk grundlag, hvor man kombinerer detoxplastre med zoneterapi, og altså placerer plastrene under fødderne. På den måde begynder kroppen at udrense sig selv ved at fjerne toksiner i kroppen. For at understøtte det zoneterapeutiske aspekt indeholder plastrene krystallet turmalin og træeddike.

billige detoxplastre hos Luxplus

Her på siden kan du finde vores udvalg af de lækre detoxplastre. Vi kan tilbyde vores medlemmer rigtig gode priser på dem, så du kan få din krop i balance nemmere og billigere end før. Pakkerne kommer i styks af to, seks eller 14, så du selv kan vælge hvor ofte du vil detoxe kroppen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus