Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BODYFORM

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BODYFORM

Bodyform
Bodyform kendes også under navnet Libresse i Skandinavien. Bodyform, eller Libresse, er et anerkendt brand inden for bind, tamponer, trusseindlæg og andre hygiejne produkter til kvinder der i årevis har leveret nogle af markedets bedste hygiejne produkter til kvinder.
Med et trusseindlæg, hygiejne bind eller natbind fra Bodyform kan du føle dig komfortabel og tryg under din menstruation. Bodyform bind og trusseindlæg har en høj sugeevne samtidig med at de er specielt designet til at følge din krops bevægelser. Med Bodyform får du derfor ultimativ komfort og beskyttelse både nat og dag, gennem hele din menstruationsperiode.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.