Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BODYFORM

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BODYFORM

Bodyform
Bodyform kendes også under navnet Libresse i Skandinavien. Bodyform, eller Libresse, er et anerkendt brand inden for bind, tamponer, trusseindlæg og andre hygiejne produkter til kvinder der i årevis har leveret nogle af markedets bedste hygiejne produkter til kvinder.
Med et trusseindlæg, hygiejne bind eller natbind fra Bodyform kan du føle dig komfortabel og tryg under din menstruation. Bodyform bind og trusseindlæg har en høj sugeevne samtidig med at de er specielt designet til at følge din krops bevægelser. Med Bodyform får du derfor ultimativ komfort og beskyttelse både nat og dag, gennem hele din menstruationsperiode.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.