Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BOBBI BROWN

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BOBBI BROWN

Bobbi Brown
Bobbi Brown makeup er skabt af den verdenskendte makeup artist Bobbi Brown der har over 30 års erfaring med at skabe fantastisk kosmetik der har fokus på et frisk, moderne og naturligt look. Især den naturlige makeup er i fokus hos Bobbi Brown som mener at makeup ikke skal dominere en kvindes ansigt, men forstærke og forbedre hendes naturlige skønhed, og fremhæve hendes særlige unikke ansigtstræk. Selv siger hun at hemmeligheden bag skønhed er at være den man er.
Bobbi Brown startede sin karriere i New York, men er efterhånden blevet kult verden over hvor hendes makeup, hudpleje produkter og makeup redskaber sælges i verdens førende stormagasiner som Bergdorf Goodman, Bloomingdales, Selfridges, Sephora og Macy’s.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK